Kedai Bunga di Kota Kinabalu (KK)

PRODUK TERLARIS

 

More Designs


KATEGORI PRODUK

 

 


PRODUK TERBARU

 

More Designs

 


PENGHANTARAN HARI YANG SAMA

 

More Designs

 


PEMBUKAAN KEDAI BARU

 

More Designs

 


BUNGA TAKZIAH

 

More Designs

 


 

KEDAI BUNGA DI KOTA KINABALU (KK)

Kedai Bunga di Kota Kinabalu sejak 1985 dengan penghantaran bunga hari yang sama di Kota Kinabalu (KK) untuk Pembukaan Kedai Baru, Bunga Takziah, Hadiah Hari Jadi, Hamper, Bakul Buah-buahan & banyak lagi. Walau apa pun majlis, koleksi rekaan bunga dan gubahan wangi kami yang abadi telah menyentuhkan hati di seluruh Kota Kinabalu. Di SO-EN Florist Kota Kinabalu, kami meraikan perkara-perkara kecil dalam hidup dan menghargai pesona abadi yang terkandung dalam sekuntum bunga. Dari hadiah harijadi hingga ke bunga ucapan takziah, semua gubahan bunga pilihan kami bernilai lebih daripada satu seribu perkataan.

KEDAI BUNGA YANG DIPERCAYAI SEJAK TAHUN 1985

Ditubuhkan pada tahun 1985, SO-EN Florist pakar dalam penghantaran bunga segar, bunga perkahwinan, majlis perasmian, pembukaan kedai, bunga simpati, hadiah hari jadi, bakul buah-buahan, hamper wain, hamper gourmet, hiasan perkahwinan, jambangan tangan terikat, acara & hiasan parti , bunga kertas, setup meja dessert/ hiasan backdrop & pelbagai lagi.Kami juga menyediakan penghantaran hari yang sama untuk jambangan bunga, hamper dan kek di sekitar kawasan Kota Kinabalu.

KHIDMAT PENGHANTARAN HARI YANG SAMA

Mencari hadiah saat akhir yang sempurna tidak perlu menimbulkan tekanan. Kami menawarkan penghantaran pada hari yang sama untuk bunga dan hadiah untuk membantu anda mengendalikan sebarang keperluan pemberian hadiah lewat waktu. Pesanan sebelum 1 P.M. untuk hantaran bunga hari yang sama. Sediakan bunga dihantar pada hari yang sama dan surprise-kan orang yang tersayang anda dengan gubahan bunga segar. Bunga kami disusun tangan dengan teliti, dan sistem pesanan dalam talian kami memudahkan penghantaran bunga pada saat-saat akhir. Hantarkan hadiah hari jadi kepada kawan baik anda dengan bunga ros berwarna-warni, atau pesan hadiah tumbuhan untuk rakan sekerja anda di pejabat, hantar bunga atau hadiah kepada anak saudara anda selepas tamat pengajiannya.

BUNGA UNTUK SEMUA SAMBUTAN

Kami menawarkan pelbagai jenis bunga dan tumbuhan untuk menjadikan sebarang perayaan lebih manis. Raikan hari lahir yang penting dengan gubahan bunga hari jadi kami. Surprise-kan kekasih anda dengan bunga ros dan bunga Hari Valentine pada Februari ini, dan jangan lupa hantar bunga dan hadiah Hari Ibu kepada Ibu pada bulan Mei. Lengkapkan gubahan bunga kami dengan bakul hadiah gourmet.